Sosialist-Høyre?

Meningsmålingene har i mange måneder frem mot valget vist gode målinger for Høyre og deres statsministerkandidat Erna Solberg. Valgkommentatorer diskuterer frem og tilbake hvorvidt det har kommet en ny Høyre-bølge blant landets velgere. Faktum er at folket har ikke beveget seg til høyre-siden i norsk politikk, det er Høyre som har beveget seg mot folket.

Høyre har lenge beveget seg inn mot sentrum i norsk politikk. De har byttet ut alle absolutter i partiprogrammet med ”vurdere” og ”utrede”, og det virker som om Høyre har blitt mer opptatt av å forberede partiet på regjeringsmakt enn å føre ikke-sosialistisk politikk. For hvorfor har de blitt så store? Er det blitt en Erna-effekt av at partilederen har byttet garderobe og skiftet leppestift? Høyre har blitt et høyre-parti bare i navnet! Selvsagt har de ett par ting som skiller de fra Arbeiderpartiet, men det dreier seg mer om bagateller enn forandring i hverdagen for folk flest.

Høyre har dessverre arbeidet systematisk for å komme folket i møte, og alle saker som er kontroversielle, skaper gode debatter og gir en reell forandring legges til side og tas ut av programmene. Et eksempel er skattelettene som er nevnt i valgkampen. Dersom en tar utgangspunkt i det største tallet Høyre har erkjent å komme med i lettelser på fire år, altså 25 milliarder, utgjør skattelettelsene årlig 0,4 prosent. Dette er altså oppskriften på hvordan man redder Norge?

Heldigvis er det et parti som tør å tenke annerledes, nemlig Fremskrittspartiet! Fremskrittspartiet er det eneste partiet som tør å ta viktige debatter, og som tør å være vaktbikkja i norsk politikk. For skal vi skape en reell forandring, så må vi ta kontroversielle debatter og diskutere kontroversielle saker. Vi er det eneste partiet som ønsker reelle skattelettelser, et fornyet land og en regjering som faktisk fører liberalistisk politikk.

Så dersom du ønsker en faktisk forandring, et bedre Norge og en enklere hverdag for folk flest, da stemmer du Fremskrittspartiet 9. September.

Godt valg!

Stephan Bergmann Johansen
Østfold Fremskrittspartiets Ungdom