Takk for innsatsen!

Skolevalget og stortingsvalget er ferdig. Valgresultatene er telt opp og i morgen skal partiledelsen i møte med de andre borgerlige partiene for å forhandle frem en regjeringsplattform. Dette hadde ikke vært mulig uten medlemmene i Østfold FpU, som har stått på døgnet rundt de siste ukene. Dere har sikret Østfold FrP et valgresultat på 20,3% i skolevalgene, et resultat på 19,6% i stortingsvalget og to representanter på Stortinget.

Østfold FpU er topp motiverte til å fortsette arbeidet i tiden som kommer. Vi har vervet nærmere 100 nye medlemmer denne valgkampen, og de neste ukene og månedene skal vi ha mange kurs og velge nye styrer både i våre lokallag og fylkeslag. Dette må være en av de mest spennende tidene å være aktiv i FpU, og vi håper mange av dere vil engasjere dere. De ideene du og andre kommer med på våre lokale møter kan vi nå spille inn direkte til Siv og ledelsen i FrP og kan bli regjeringens offisielle politikk for hele Norge kort tid etterpå. Dette blir både en ny og spennende tid for hele FpU.

Vi håper å se flest mulig av dere på kurs og årsmøter i løpet av høsten.

Maria Madeleine Knutsen                                                      Niklas Eriksen
Valgkampleder                                                                       Fylkesformann