FpU i regjeringsforhandlinger

I dag møtes topp-politikere fra hele Østfold for å diskutere den nye regjeringsplattformen. Blant deltakerene er Maria Madeleine Knutsen og Simen Madsen fra Østfold FpU. De har fått i oppgave å forhandle frem FpUs kjernesaker. Blant sakene de skal diskutere, finner du blant annet 11 måneders studiestøtte, en øking av frikortgrensen til 100.000kr og et forslag om å slå sammen kommunene i Østfold til tre kommuner – Indre Østfold, Glomma og Mosseregionen.

“Det er veldig spennende å få være med på disse forhandlingene. Sjansen for gjennomslag er der og dette er viktige saker vi har kjempet for lenge”

-Maria Madeleine Knutsen, politisk nestformann

Velgerne våre skal vite at vi jobber på spreng for å få gjennomslag for mest mulig av det vi gikk til valg på. Men det er viktig å ha i bakhodet at vi skal regjere med et parti som fikk flere stemmer enn oss. Derfor er det ikke annet enn rettferdig at Høyre får flere gjennomslag enn det vi får. Det er det som er demokrati i praksis.

Vi er veldig fornøyd med å ha satt et klart fotavtrykk på samarbeidsavtalen som allerede er inngått med de tre andre borgerlige partiene, og at vi har fått en
strengere asyl-og innvandringspolitikk, storsatsing på vei og infrastruktur
med mindre bompenger og mer politi er vi utrolig fornøyde med.

“Det at FrP ber om innspill fra FpU, viser at de er et parti som er levende opptatt av ungdommen”

– Simen Madsen, organisatorisk nestformann.

Vi ønsker Maria og Simen lykke til.

Har du forslag til saker Maria og Simen skal ta opp? Skriv de i kommentarfeltet.